Om TotalRenovering

Om oss

TotalRenovering as er en flerfaglig byggmester med rundt 60 ansatte og årlig omsetning på ca. 110 millioner.

Vi har ansatt mestere og svenner innenfor tømrere, maler, murere og glassarbeidere.

Med lang fartstid i bransjen og flerfaglig bredden gir vi en komplett løsning for alle prosjekter som f.eks. levering og montering av vinterhage, vindusbytte, takjobber, nybygg og renovering av stue, kjøkken, våtrom m.m.

Kjerneverdier

Det er et overordnet mål for oss å ha fornøyde kunder og levere kvalitet.

Arbeidsglede
Samspill
Innovasjon

Vårt oppdrag

Vi påtar oss alt fra små og til store oppdrag, fra både privatpersoner og større bedrifter.

Vi kan i tillegg levere tjenester innenfor rør, el og taktekking gjennom våre årelange samarbeidspartnere.

3422

PROSJEKTER SIDEN 1996

290

ANTALL PROSJEKTER 2020

316

ANTALL PROSJEKTER 2021

Historien til TotalRenovering

Historien om TotalRenovering AS er en liten del av en stolt byhistorie. Siden 1996 har vi gått på arbeid for å ta vare på byen. I sentrum har vi renovert over 30 bygg, mange av dem med historisk sus, blant annet Tromsøs eldste hus bymuseum (Skansen).

Siden oppstarten har idéen vært enkel; gjennom å levere de fleste håndverksfag skal vi være en flerfaglig ressurs som kan hjelpe kunden i sin helhet. Derfor valgte vi også navnet TotalRenovering. Tømrerfaget har alltid vært hovedfaget vårt.

Yrkesfagene er en verdifull knapphetsressurs i Norge, og det har det vært lenge. Derfor har rekruttering alltid vært viktig for oss og gjort at vi satser på lærlinger. Først gjennom praksis, deretter gjennom fast ansettelse, ansvar og videreutdanning. Mange av våre mest erfarne håndverkere startet som lærlinger i TotalRenovering, og dette er vi stolte av.

Historisk sett har administrasjon også bestått av arbeidstakere som har vært gjennom «Totalrenovering»-skolen. Ofte tidligere håndverkere som har ønsket mer ansvar og dermed tatt videreutdanning som både mester, anleggsleder og prosjektleder. Vi mener dette gir oss en styrke gjennom å ha kompetanse i administrasjonen som virkelig forstår fagfeltene.

Vår stolte daglig leder Johnny Fjellberg (2006) i sin daværende stilling som flislegger.

Vårt mål er også enkelt. Vi ønsker fornøyde kunder, ansatte og leverandører. Samtidig ønsker vi å ta vare på byen. Derfor er vi uendelig takknemlige for tilliten våre kunder har gitt oss gjennom årenes løp. Den vil vi aldri ta for gitt.

Bli en del av TotalRenovering familien?

Bli en del av TotalRenovering familien?