Meny
TotalRenovering

Visjon og verdier

 

 

Forretningsidè

TotalRenovering skal skape verdier gjennom å være en pålitelig partner i byggebransjen. Vi skal dekke alle behov for håndverkertjenester. Sikkerhet og etikk skal følge alt vi gjør.

 

Visjon

«Vi tar vare på byen»

Som solid aktør i næringen ønsker vi å utforme byen gjennom å ta vare på eksisterende bygg, samtidig som vi gjennom nye prosjekter bygger fremtidens Tromsø .

 

Verdier

Arbeidsglede – vi ønsker å legge til rette for at våre ansatte skal trives, gjennom kompetanseheving, sosiale tiltak, inkludering og respekt, samt sikkerhet på arbeidsplassen. Det gir motivasjon og inspirasjon til å nå felles mål.

Samspill – gjennom vår kunnskap og erfaring skal vi samarbeide fra idè til ferdig produkt. Vi skal levere kvalitet, effektivt. Det gir fornøyde kunder.

Innovasjon – vi ønsker hele tiden å se på forbedringer i hvordan vi gjør ting. Det være seg prosesser, verktøy eller nye konsept.

 

Strategiske mål

Vi ønsker å skape en atmosfære som gir våre ansatte, kunder, leverandører og samfunnet for øvrig en positiv oppfatning og opplevelse av vår bedrift og våre fag.

Vi ønsker å være nytenkende og tilpasningsdyktige i et marked i endring.

Vi skal sammen skape resultater.

© TotalRenovering AS