Meny
TotalRenovering

Totalentreprise

Groennegt 30Dette er den raskest voksende entrepriseformen i Norge, og det vi som regel anbefaler for gjennomføring av de fleste byggeoppdrag. Vi har svært mange prosjekter som gjennomføres som totalentrepriser, fra mindre bad til store komplekse kombinasjonsbygg.

Totalentreprisen plasserer ansvaret der kompetansen er – hos entreprenøren. Denne kontraktsformen letter prosessen for deg som byggherre. En definisjon av ditt behov er alt vi trenger, men dersom du selv ønsker å ta del i prosessen så er du velkommen til det. Vi er åpen for alle forslag.

Låse beslutningene

Totalentreprisemodellen har mange fordeler, men også en fremtredende utfordring; at man tidlig i byggeprosessen låser de fleste beslutninger. Vi i TotalRenovering as møter gjerne denne utfordringen med mål om å skape vinn – vinn situasjoner for alle involverte. Ved bruk av en partneravtale så planlegges prosjektet i tett samarbeid med kunden ut fra en definert standard, et fastlagt budsjett og med åpent regnskap.

En slik prosess tillater endringer gjennom hele byggeperioden. Begge parter er motivert av det økonomiske incitament der alle besparelser i forhold til budsjettet deles likt mellom byggherre og entreprenør.

Godt utrustet

TotalRenovering as er et flerfaglig firma noe som gjør oss godt utrustet for gjennomføring av en vellykket totalentreprise.

La oss snakkes!

© TotalRenovering AS