Meny
TotalRenovering

Øvrige oppdrag

Utleie-teleskoplaster

At vi er en flerfaglig bedrift gjør oss til en svært fleksibel samarbeidspartner på mange typer byggeprosjekter. Foruten det å være totalentreprnør så er vi også med vår flerfaglighet en ideell samarbeidspartner på flere områder.

Servicejobber

Vi har omlag 35 firmabiler som til enhver tid jobber på små og mellomstore serviceoppdrag innenfor håndverksfagene tømrer, maler, murer, rørlegger, taktekker, flislegger og møbelsnekker. Det er ingen jobb som er for liten og har du bare litt tid til å få gjennomført ditt prosjekt, så bistår vi gjerne med alt det du trenger for å få utført dine byggeoppdrag.

Rammeavtaler

Med å inngå en rammeavtale med oss vil du bli en prioritert kunde som har faste timepriser og faste påslag på alt av materiell som går til hvert enkelt byggeprosjekt. En rammeavtale kan selvsagt gjelde alle våre faggrupper, eller bare en av de dersom det er ønskelig. Vi har hatt faste rammeavtaler i ca 14 år med offentlige kunder, næringsaktører og borettslag. Dette har gitt oss god erfaring i administrering av rammeavtaler og gjennomføring av servicejobber, noe som kommer våre kunder til gode.

Intensjonsavtaler

Har du en plan eller et ønske om å få gjennomført et prosjekt så kan vi gjerne inngå en intensjonsavtale både på større og på mindre prosjekter. Det går i praksis ut på at vi i fellesskap jobber fram gode løsninger, utfører tegneoppdrag samt sender inn søknad til kommunen. Videre gir vi en pris på selve byggingen når byggesaken er godkjent, og blir vi enig om en gjennomføring av prosjektet så inngår forarbeidet i prisen. Dersom man velger andre til å bygge for seg eller på annen måte ikke gjennomfører prosjektet, så betaler man for kostnader som er påløpt så langt i prosjektet.

Ønsker du ytterligere informasjon om dette så er det bare å ta kontakt med oss.

© TotalRenovering AS