Meny
TotalRenovering

Skjelnan feltet

Skjelnan feltet som ligger som nærmeste nabo til Skjelnan skole og Skjelnan barnehage mot sør, vil bestå av ca. 620 boenheter fordelt på eneboliger, rekkehus, kjedehus, lavblokker og terrassehus. Det blir et mangfold av tilbud.

Området ligger vestvendt og med en utrolig utsikt mot byen og solforhold av det aller beste, fra morgen til kveld. Nærhet til byen gjennom tunellen under Tromsøysundet gjør at avstanden til eks. UIT er 10 minutter med bil. Området vil styrke Kroken som bydel, det er skole og barnehager i nærområde. Det vil gjennom feltet gå en trase for fritidsaktivitet som skiløype om vinteren og sykkel/gangsti. Det er heller ikke langt bort til alpinanlegget i Kroken.

Vi i TotalRenovering AS vil ha mulighet til å bygge minst 20% av feltet, så vi snakker om ca. 120 boenheter.Reguleringsplan er innlevert til Tromsø kommune for behandling og godkjenning. Vi regner med at den vil kunne bli godkjent i løpet av høsten. Det vil igjen si at oppstart utbyggingen av veier og VA til de første delfelter vil kunne skje tidlig i 2017.

 

 

 

© TotalRenovering AS