Meny

TotalRenovering

Om TotalRenovering

TotalRenovering AS ble stiftet i 1996 og holder til i Terminalgata 44 i Breivika. Vi er en flerfaglig totalentreprenør med 160 ansatte.

Fagfolk og kvalitet

TotalRenovering as har ansatt mestere og svenner innenfor tømrer, maler, murer, rørlegger, taktekker, byggtapetserer og møbelsnekker. I tillegg har vi ingeniør, arkitekt og jurist. Dette er en garanti for kvalitet, og ikke minst en garanti for at din oppgave som byggherre skal bli enklere. Den flerfaglige bredden i vårt firma gir en komplett løsning for akkurat ditt prosjekt.

TotalRenovering as sørger for at arbeidet blir fagmessig utført. Det er et overordnet mål for oss å ha fornøyde kunder!

Om TotalEiendom

TotalEiendom er kort fortalt salgsavdelingen til TotalRenovering. I flotte lokaler i Fr. Langes gate 30 kan du komme innom oss for å få informasjon om boligene som vi skal ut med. Kanskje vi har akkurat det du er ute etter? Vi kan bistå deg med utforming av boligen, valg av materialer og vi hjelper deg gjerne gjennom papirjungelen som kommer ved kjøp av ny bolig.

Ikke en tradisjonell eiendomsmegler som sådan

Vi selger ikke bruktboliger, og vi tar ikke inn oppdrag fra andre – ergo har vi all vår fokus på våre egne prosjekter som vi tør påstå at vi kjenner bedre enn noen andre.

© TotalRenovering AS