Meny

TotalEiendom

TIL SALGS: Strandveien 136

Beskrivelse

Seksjonen er en del av en større eiendom med næringslokaler i 1-2 etg. og leiligheter i 3. etg. Eiendommen ligger sentralt på Sør-Tromsøya, i et utviklingsområde med boliger og næring, like ved et lite senter med bl.a Coop Extra og Coop Obs bygg. Den aktuelle seksjonen ligger i 1. etg og er rehabilitert i 2010 i forbindelse med utvikling av hele eiendommen. Seksjonen er moderne og godt vedlikeholdt og passer bra til flere næringsvirksomheter, både mtp belliggenhet og tilgjengelig parkering. Lokalene benyttes i dag i sin helhet til dyreklinikk inkl. butikk. Salget inkluderer 14 parkeringsplasser. Dagens leie ligger noe lavere enn markedsleie for området, noe som skyldes blant annet en større leiereduksjon som kommer av at leietaker gjorde en større rehabilitering inkl. tekniske anlegg ved innflytting.

Ved forespørsel vil det bli sendt ut verdivurdering og eventuell kommunal/offentlig informasjon. Det vil ikke bli laget salgsprospekt til eiendommen.
Kjøpet vil være en ren eiendomsoverdragelse. Kjøper betaler i tillegg til kjøpesum, 2,5% dokumentavgift samt andre utlegg ifm kjøpet som faller naturlig inn her.

Det vil ikke kjøres fellesvisninger. De som ønsker visning kan ta kontakt med Ørjan Ånesen på orjan@totale.no.

Leiesituasjon

Nåværende leieinntekter på kr 734.000,- eks.mva/år fra Evidensia. I tillegg faktureres 10 % felleskostander av leieinntekt.

Evidensia har kontrakt til 01.07.2020 med opsjon på 5 år til, da med justering til markedsmessige forhold.

Årlig utgifter til vann/avløp og eiendomsskatt er kr 60.795 for 2017.

Adkomst

Enkel adkomst direkte fra Strandveien inn på parkeringsplass. Det medfølger 14 parkeringsplasser i salget.

Beliggenhet

Eiendommmen ligger fint plasser rett inntil Strandveien, ca 2 km fra Tromsø sentrum. Eiendommmen tett inntil et utviklingsområde på Sør-Tromsøya med bl.a Coop Extra og Coop Obs Bygg like i nærheten. På samme eiendom finnes også flere næringsvirksomheter, bl.a Norsk Fagskole.

Standard

Renovert og tilpasset nye leietaker i 2010. Hele kvartalet ble da utviklet under ett.

Innhold

Lokalene er spesialtilpasset nåværende leietaker. Egen inngang i front mot Strandveien, mens det på baksiden er kjøreport med enkel tilgang til lager.

© TotalRenovering AS